Ads Top

«Προχωράει για Σεμέδο η Γουλβς!»


Πόσα εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμεία του Ολυμπιακού - Τι αναφέρουν στην Πορτογαλία!
Το «maisfutebol» αναφέρει πως Ολυμπιακός και Γουλβς βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τη μεταγραφή να κλείνει στα 10-12 εκατ. ευρώ.

Πολύ κοντά στη Γουλβς φαίνεται πως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «maisfutebol» που αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα για την πώληση του Πορτογάλου άσου.

Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο τέθηκε εκτός ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και όπως φαίνεται είναι απίθανο να συνεχίσει στον Πειραιά. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η αρχική τιμή του 27χρονου άσου είναι στα 15 εκατ. ευρώ ωστόσο το deal θα κλείσει με ένα ποσό στα 10-12 εκατ. ευρώ.

Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας επιβεβαιωθεί με τον Σεμέδο να γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο μετά τους Ντάνιελ Ποντένσε και Ζοσέ Σα. Στα δύο χρόνια του στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο έχει καταγράψει 93 συμμετοχές με 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.