Ads Top

Οι επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού μετά τη Σλόβαν!


Η εντολή Μαρινάκη για τρεις μεταγραφές - Οι παίκτες που έρχονται στον Ολυμπιακό και ποιοι αποχωρούν!
Μετά τη Σλόβαν στο Λιμάνι... φορτσάρουν για να κλείσουν τις μεταγραφικές υποθέσεις που "τρέχουν" εδώ και μέρες. Τι παίκτες ψάχνουν στην αγορά, η εντολή στους μάνατζερ και η... καψούρα για τον διεθνή άσο της Νάπολι.  

Χωρίς να πιάσει κάποια εντυπωσιακή απόδοση, αλλά κάνοντας σωστά όσα δεν έκανε πριν μερικές ημέρες με την επίσης υποδεέστερη Λουντογκόρετς, νίκησε άνετα 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και «κλείδωσε» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. Μία νίκη-πρόκριση που φέρνει ηρεμία στην ομάδα μετά τον όσων προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η είσοδος στους ομίλους και ίσως μία πρόκριση στην επόμενη φάση, μπορεί να φέρει στο τέλος μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. Προφανώς και δεν πλησιάζουν τα αντίστοιχα έσοδα του Champions League, όμως κλείνουν τρύπες και κάνουν πιο… εύκολη τη ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει δεσμευτεί πως θα καλύψει τη ζημιά και θα ενισχύσει με μεταγραφές την ομάδα. 

Στον Ολυμπιακό περίμεναν μία νίκη με μεγάλο σκορ, ώστε από σήμερα κιόλας να… τρέξουν όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν δουλέψει τα τελευταία 24ωρα. Γιατί είναι διαφορετικό για μία ομάδα να προχωράει σε συζητήσεις έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει το Europa, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες, που θα μπορούν πλέον να πουν πιο εύκολα το «ναι» και να φορέσουν τα «ερυθρόλευκα».

Βάσει του ρεπορτάζ λοιπόν, εδώ και λίγες ώρες στον Πειραιά έχουν πατήσει το κουμπί και «φουλάρουν» για τουλάχιστον τρεις προσθήκες. Στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν άμεσα αριστερό μπακ, ψάχνουν στην αγορά και για δεξί μπακ παρά την βελτιωμένη εικόνα του Λαλά, ενώ αναζητούν και κάποιον επιτελικό χαφ, μήπως βρουν κάποια καλή περίπτωση για αντί-Φορτούνη. Παράλληλα, όλοι οι μάνατζερ έχουν ενημερωθεί πως οι «Ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να έχουν έτοιμες λίστες με παίκτες τόσο για τα χαφ και την επίθεση όσο και για τα στόπερ, σε περίπτωση που υπάρξουν πωλήσεις. Εδώ και μέρες συζητούνται τα ονόματα των Χασάν, Καμαρά και Σισέ, οι οποίοι φυσικά με το σωστό αντίτιμο και πολλά εκατομμύρια, μπορούν να αποχωρήσουν.

Τέλος, στον Ολυμπιακό δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά. Πρόκειται για τον μεγάλο στόχο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να φέρει πίσω τον Έλληνα άσο αυτό το καλοκαίρι. Και θα το καταφέρει!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.