Ads Top

Σε συζητήσεις με Κάνιας ο Ιωνικός!


Σε συζητήσεις με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας βρίσκεται ο Ιωνικός, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να έχει προταθεί στην ομάδα της Νίκαιας, η οποία και εξετάζει την περίπτωσή του!

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν προχωρήσει σε σημείο που μπορεί να θεωρηθεί κάτι κλεισμένο.
 
Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια περίπτωση εκτός προγραμματισμού για τους «νεοφώτιστους», που τους προτάθηκε και τη βλέπουν με θετικό μάτι δεδομένης της εμπειρίας και της ποιότητας του 34χρονου Ισπανού χαφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνιας αποτέλεσε παίκτη του «δικεφάλου του Βορρά» την τριετία 2016-19 (91 συμμετοχές, 4 γκολ), πανηγυρίζοντας το νταμπλ της σεζόν 2018/19, καθώς και δύο ακόμα Κύπελλα Ελλάδας (2017 και 2018). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου συμπλήρωσε 21 συμμετοχές (1 γκολ), εκ των οποίων οι έντεκα στα προκριματικά και τους ομίλους του Champions League.

Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από το σέρβικο κλαμπ, ενώ από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Ιούλιο έπαιξε στην Ατλέτικο Μπαλεάρες, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις Μπέτις (72 συμ., 1 ασίστ), Σουόνσι (35 συμ.) και Εσπανιόλ (48 συμ.).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.