Ads Top

«Κόλπο γκρόσο» με Κόουτο ο Ολυμπιακός


Μεταγραφή από Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός - Δείτε τι αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής»!
Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στο «κόλπο» της απόκτησης του 19χρονου δεξιού μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάν Κοούτο, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή!

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά στη Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού, τη στιγμή που η Σέλτικ και η Χιρόνα θέλουν επίσης τον νεαρό βραζιλιάνο.

Ραγδαίες μπορεί να είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για παίκτες που θα καλύψουν τις ανάγκες τού ρόστερ και είναι αρκετά τα ονόματα που υπάρχουν στο ρεπορτάζ τής ομάδας για την ενίσχυσή της!

"Οι Ιταλοί επιμένουν για Μανωλά - Θέμα Σιόβα ανοίγουν οι Ισπανοί", γράφει στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της η Live Sport, καθώς με τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση του Σεμέδο και με τον Σισέ να... μαρκάρεται από την Τρουά, δεν αποκλείεται άμεσα ο Ολυμπιακός να χρειαστεί την προσθήκη στόπερ!

"Κόουτο από Σίτι - Μεταμεσονύκτια πληροφορία από Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός και άλλοι 3 θέλουν τον νεαρό Βραζιλιάνο δεξιό μπακ", γράφει ο Πρωταθλητής για το θέμα της ενίσχυσης στο δεξιό άκρο της άμυνας - Ένα όνομα που υπάρχει για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του συλλόγου...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.