Ads Top

Βατσλίκ: «Είμαι 100% έτοιμος από φυσική κατάσταση, έχω περιθώρια βελτίωσης!»


Ο Τόμας Βατσλίκ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το 3-0 επί της Σλόβαν τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τη νίκη μετά τον αποκλεισμό στο Champions League ενώ εξέφρασε την ελπίδα να τον έχει βασικό ο Πέδρο Μαρτίνς και στην ρεβάνς.

Ευχαριστημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας που τον φέρνει σε θέση ισχύος στην προσπάθειά τού για είσοδο στους ομίλους του Europa League, που συνδυάστηκε με το δικό του ντεμπούτο με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Mega ο Τόμας Βατσλίκ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίσαμε τη σελίδα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα και που πήραμε ένα καλό σκορ για την ρεβάνς.

Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας ειδικά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, βοήθησε σήμερα το γεγονός ότι παίξαμε καλά και πήραμε προβάδισμα.


Σήμερα θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα αρχίσουμε την προετοιμασία για την ρεβάνς", τόνισε αρχικά ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας, ενώ σε ερώτηση για το αν αισθάνεται καλά ή αν θα τον δει το φίλαθλο κοινό καλύτερο στη συνέχεια:

"Από φυσική κατάσταση είμαι 100% έτοιμος, νομίζω ότι ακόμα έχω περιθώρια βελτίωσης, ελπίζω πως ο προπονητής θα με αφήσει να παίξω την ερχόμενη εβδομάδα".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.