Ads Top

Τα έσοδα του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Νέφτσι!


Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League σημαίνει ότι εξασφάλισε ήδη την ευρωπαϊκή του συμμετοχή τον χειμώνα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί της Νέφτσι Μπακού εξασφάλισε μίνιμουμ άλλα 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια διότι η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ισούται με σίγουρη παρουσία σε ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στον επόμενο γύρο ο Ολυμπιακός περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς - Μούρα. Σε περίπτωση που προκριθεί, τότε θα παίξει στα πλέι-οφ του Champions League και αν περάσει κι από εκεί, τότε θα περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν αποκλειστεί στον επόμενο γύρο είτε από τους Βούλγαρους είτε από τους Σλοβένους, τότε «υποβιβάζεται» στα πλέι-οφ του Europa League.

Σε περίπτωση που προκριθεί τότε θα παίξει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση νέου αποκλεισμού τότε θα παίξει στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός μόνο με την πρόκριση του επί της Νέφτσι Μπακού εξασφάλισε τουλάχιστον 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια, και με δεδομένη την μίνιμουμ παρουσία του στους ομίλους του Europa Conference League στο χειρότερο σενάριο ξεκινάει με μία βάση εσόδων που ξεπερνά τα 6-7 εκατομμύρια ευρώ σε ότι αφορά τα μπόνους της UEFA.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.