Ads Top

Ονιεκούρου: «Ο παίκτης μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό!»


Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο με τον γαλλικό Τύπο να σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός για τον 24χρονο. 

O διεθνής Νιγηριανός εξτρέμ δεν συντηρείται μόνο από τα τουρκικά ΜΜΕ ως πιθανός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά και από τα γαλλικά.

Για τον 24χρονο Αφρικανό εξτρέμ με θητεία σε Γαλλία, Τουρκία και Αγγλία υπάρχουν ξανά ρεπορτάζ στη Γαλλία που τον θέλουν να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Χαρακτηριστικά ο Γάλλος ρεπόρτερ Ιγνασιό Ζενουαρντί σημειώνει πως από τη στιγμή που ο Ονιεκούρου δεν βρήκε ομάδα στην Τουρκία (H Φενέρ ήταν ένας πιθανός προορισμός, αλλά οι επαφές δεν προχώρησαν) μπορεί να καταλήξει και να κλείσει στον Ολυμπιακό (ψάχνει ουσιαστικά δύο εξτρέμ για να ενισχύσει τα φτερά του) με δανεισμό από τη Μονακό και οψιόν αγοράς.

Ο Ονιεκούρου παίζει ως μια επιλογή στα εξτρέμ εδώ και πολλές εβδομάδες, με τις ανατροπές να είναι εκείνες που χαρακτηρίζουν την υπόθεσή του. Πριν λίγο καιρό έπαιζε πολύ δυνατά, αλλά οι Πειραιώτες αναθεώρησαν προς στιγμήν και τσέκαραν κι άλλες περιπτώσεις.

Μπορεί τα δημοσιεύματα από την Τουρκία να εγείρουν αμφιβολίες για την πορεία των διαπραγματεύσεων ή ακόμα και για το ενδιαφέρον που έχει ο  Ολυμπιακός, αλλά το γεγονός ότι επισημαίνεται και από τους Γάλλους, δείχνουν ότι υπάρχει μεταγραφικός… καπνός. Υπάρχει και φωτιά άραγε;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.