Ads Top

Γεμίζει τα ταμεία του ΠΑΟΚ ο «τελειωμένος» του Λουτσέσκου!


Δεν υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ αλλά φέρει...εκατομμύρια στα ταμεία του Δικεφάλου!
Στον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχει μέλλον, όμως υπάρχει ένας σύλλογος που επιθυμεί την απόκτησή του, λύνοντας ουσιαστικά τα χέρια των Ασπρόμαυρων.

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού ο Κροάτης επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην Μάλμε, σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο ματς της ομάδας του, μετρώντας πλέον 9 γκολ σε 13 ματς.

Η αγωνιστική κατάσταση του Τσόλακ, έχει κάνει τους ιθύνοντες της Μάλμε να σκέφτονται την μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού, με τον αθλητικό διευθυντή της σουηδικής ομάδας, Ντάνιελ Άντερσεν να μιλά για την πιθανότητα να παραμείνει ο 28χρονος επιθετικός και μετά το τέλος του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

«Ελπίζουμε να τον κρατήσουμε, αλλά έχει να κάνει με την δική του επιθυμία, αλλά και το αν θα συμφωνήσουμε με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει. Πρέπει να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που βάζει αλλά με την γενική παρουσία του στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Δουλεύει σκληρά και βοηθάει αρκετά τους συμπαίκτες του, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσεν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.