Ads Top

ΠΑΟΚ: Κλήθηκε στη Βραζίλια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ντοούγκλας!


Επέστρεψε για να φύγει πάλι ο Ντόουγλας Αουγκούστο έπειτα από κοινή απόφαση του παίκτη με τον ΠΑΟΚ για την ενσωμάτωση του στην Εθνική Βραζιλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Nτόουγκλας Αουγκούστο είδε τις προηγούμενες ημέρες να τιμάται με μια σπουδαία διάκριση, αυτή της κλήσης του στην Εθνική Βραζιλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου, είδε το όνομα του να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και το μόνο που απέμενε για να πραγματοποιηθεί αυτό ήταν η συζήτηση με την πλευρά της ομάδας και πιο συγκεκριμένα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού άκουσε την επιθυμία του Αουγκούστο να βρεθεί στη Βραζιλία, δέχθηκε το αίτημα του ποδοσφαιριστή που πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή στη πατρίδα του, λίγες μόνο ημέρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα λείψει για σημαντικό διάστημα χάνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ ενδεχομένως να απουσιάσει και από τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των ασπρόμαυρων στην πρώτη φάση του Europa Conference League.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.