Ads Top

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Έρικ Ραμίρεζ! (vid)


O ΠΑΟΚ ψάχνει επιθετικό και ο 22χρονος Βενεζουελάνος στράικερ της σλοβάκικης Ντουνάισκα Στρέντα είναι μία δελεαστική περίπτωση!

Ο ΠΑΟΚ με την αγορά της Σλοβακίας έχει ιδιαίτερη σχέση. Πρόκειται για την πατρίδα του Λούμπος Μίχελ, του πρώην κατοίκου της Τούμπας ο οποίος μπορεί να έχει φύγει χρόνια, αλλά εξακολουθεί να επηρεάζει τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου του Βορρά, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Και η επιρροή του Μιχέλ είναι μεγάλη, ειδικά αυτή την περίοδο που δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σλοβακία, o ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έρικ Ραμίρεζ, τον 22χρονο επιθετικό της Ντουνάισκα Στρέντα. Ο Ραμίρεζ είναι Βενεζουελάνος και συμμετέχει στην αποστολή της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα, χωρίς να έχει παίξει.

Ο Ραμίρεζ προέρχεται από εξωτερική σεζόν με την Ντουνάισκα. Σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο 22χρονος επιθετικός σκόραρε 17 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Επιδόσεις οι οποίες καθιστούν τον Λατινοαμερικάνο έναν από τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές στη σλοβακική αγορά.

Η Ντουνάισκα ξέρει ότι δεν μπορεί να διατηρήσει τον Ραμίρεζ στο δυναμικό της και σκοπεύει να τον πουλήσει.

Η Ρούμπιν Καζάν συμφώνησε με τη σλοβακική ομάδα, αλλά για αδιευκρίνιστο λόγο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και ο Ραμίρεζ αναμένει στο ακουστικό του για άλλη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ασχοληθεί με τον Βενεζουελάνο στράικερ και έχει ψάξει την περίπτωση του. Δεν είναι ο μόνος, αφού η Ντουνάισκα έχει δεχτεί κρούση και από την Πορτογαλία.

Ο Ραμίρεζ έχει ένα δελεαστικό πακέτο και η μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.