Ads Top

Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ!»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ!

«Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά, για μένα δεν έφυγα ποτέ. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα επιστρέφοντας στο μέρος που έζησα τα 2 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Ειναι περίεργο που βρίσκομαι σε ένα άδειο δωμάτιο αλλά θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσοτερο μπορώ για να έχουμε μια καλή επικοινωνία», είπε αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέκσου.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποχωρήσει: «Υπάρχουν 2-3 επιλογές. Να πάμε πίσω και να μιλήσουμε γι' αυτή την ιστορία, ενώ έχουμε μιλήσει ήδη γι' αυτό. Η άλλη είναι να μιλήσουμε για το μέλλον και να απολαύσουμε τον τίτλο. Και το τρίτο είναι ότι δεν μπορώ να φύγω γιατί υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκατομμυρίων και δεν θέλω και να φύγω γιατί είμαι εδώ με το σταφ μου και έχουμε ένα πλάνο. Υπάρχει και η περίπτωση να μην πάμε καλά και να αναγκαστώ να φύγω όμως αυτό δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου, είμαι εδώ για να διεκδικήσουμε τίτλους»

Για το τι κρατάει από την περασμένη θητεία του και την ελληνική φράση για το ξαναζεσταμένο φαγητό: «Εξαρτάται από τη γεύση. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει αυτή η γεύση, όμως εγώ τρώω με την ίδια ευχαρίστηση και το ξαναζεσταμένο φαγητό μου. Αυτό που κρατάω είναι οι πυρσοί που άναψαν σε όλο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έχω τις φοβερές εικόνες και την αίσθηση της επιτυχίας, θυμάμαι τα δάκρυα μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο καταλάβαμε τι καταφέραμε και πόσο σημαντικό ήταν ότι τερματίσαμε αήττητη στο πρωτάθλημα. Έχω επίσης από το τελευταίο μας παιχνίδι στην Αθήνα με την ΑΕΚ που πετύχαμε το double. Θυμάμαι να μιλάω με τους συνεργάτες μου και να λέμε ότι θα έπρεπε να πληρώνουμε εισιτήριο για να βλέπουμε τις προπονήσεις εξαιτίας της ποιότητας των παικτών».

LIVE ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.