Ads Top

Έρχεται μεγάλη πρόταση για παίκτη του Ολυμπιακού!


Πληροφορίες μιλούν για πολύ μεγάλη πρόταση για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού - Έχει ήδη έτοιμο αντικαταστάτη ο Ολυμπιακός!
Το ενδιαφέρον που υπάρχει για δύο παίκτες των Πειραιωτών, αλλά και την προεργασία που έχουν κάνει στο Λιμάνι για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Μασούρας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ως το 2024. Ένας παίκτης που "κόστισε" στους "ερυθρόλευκους" μόλις 400.000 αγορά απο τον Πανιώνιο το 2019 και υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, έφτασε τον προηγούμενο μήνα στην υψηλότερη χρηματιστηριακή τιμή του, τα 6.000.000 ευρώ! 

Και όχι μόνο αυτό , αλλά όπως κυκλοφορεί στην πολύ ψαγμένη/ελίτ ελληνική πιάτσα agents, o Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί και περιμένει επίσημες προσφορες για υπερήφανη πώληση του. Πόσο σοβαρό είναι αυτό το ενδεχόμενο αποδεικνύεται κι απο την δεύτερη πληροφορία, πως αν δώσει τον Μασούρα έχει ήδη έτοιμο άλλον πλάγιο επιθετικό. Ξένο "αντι-Μασούρα" δηλαδή!

Όπως προσφορές απο ξένες ομάδες ο Ολυμπιακός περιμένει και για τον Μπουχαλάκη. Με τον οποίο βέβαια ο Μαρινάκης έχει δώσει τα χέρια για την ανανέωση/ επέκταση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Για να μην μπερδευτείται ο Μασούρας μανατζερικά ανήκει στον Γάτση και ο Μπουχαλάκης στον "Γερμανό" Κραστάνα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.