Ads Top

«Πρόταση του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι για Φεγκουλί!»


Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Πόλη για την υπόθεση του Φεγκουλί και φέρεται να έχουν καταθέσει προσφορά στη Γαλατάσαραϊ!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του εξτρέμ. Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων θέλουν να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να διεκδικήσει την άδεια φανέλα του Μπρούμα.

Το ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά, όπως οι Ενκουντού (Μπεσίκτας), Γκεζάλ (Λέστερ), Ονιεκούρου (Μονακό), Ντελ Καστίγιο (Ρεν), Νέλσον (Άρσεναλ). Ένα εξ αυτών που "παίζει" στην Τουρκία είναι του Σοφιάν Φεγκουλί της Γαλατάσαραϊ.

Μάλιστα, τα τουρκικά ΜΜΕ πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά έχουν βρεθεί ήδη στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα έχουν καταθέσει προσφορά στη Γαλατά για τον 31χρονο εξτρέμ.

Ο Σοφιάν Φεγκουλί, 66 φορές διεθνής με την Αλγερία (14 γκολ), στα 31 του χρόνια, αποτελεί πολύ αξιόλογη, αλλά και αρκετά αλμυρή επιλογή. Τα χρήματα που λαμβάνει στη γειτονική χώρα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Φέτος σε 25 συμμετοχές, έχει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Δεν ήταν μια σταθερή επιλογή ενδεκάδας για τον Φατίχ Τερίμ, στην τέταρτη σεζόν του στην ομάδα και συζητά το ενδεχόμενο μετακίνησης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.