Ads Top

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται για Ζότα!


Στο προσκήνιο για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό επανέρχεται ο 22χρονος Πορτογάλος διεθνής ακραίος Ζότα της Μπενφίκα, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Βαγιαδολίδ.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι "ερυθρόλευκοι" με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνς ασχολούνται σοβαρά με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ζοάο Πέδρο Νέβες Φιλίπε ή αλλιώς Ζότα. 

Τον 22χρονο –διεθνή με όλες τα μικρά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πατρίδας του- εξτρέμ, το όνομα του οποίου είχε "παίξει" πολύ έντονα και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Ζότα είχε απασχολήσει έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας, είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις για δανεισμό του, σύμφωνα και με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, αλλά το deal δεν ολοκληρώθηκε, με τον παίκτη να καταλήγει στη Βαγιαδολίδ. Στην Ισπανία έκανε το επόμενο βήμα, έγραψε στο κοντέρ 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο, ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

Έχει μπόι 1.73, διαθέτει εξαιρετική επαφή με τη μπάλα και διαθέτει αρκετά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το προφίλ του Ντανιέλ Ποντένσε. Χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια, παίζει και στις δύο πτέρυγες και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της γενιάς του. Έχει συμβόλαιο έως το 2024, με ρήτρα στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητείται φόρμουλα να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς και ποσοστό μεταπώλησης, καθώς τα ποσά που τον κοστολογούν οι "αετοί" της Λισσαβώνας ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα.

Δείτε τον εν δράση:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.