Ads Top

Η πρώτη πώληση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι!


Η μεγάλη συμφωνία επιβεβαιώνεται από Αγγλία, αποχωρεί άμεσα από τον Ολυμπιακό - Η λίστα Μαρτίνς και η ανατροπή με τον Χασάν! 
Ποιος είναι ο τερματοφύλακας που είχαν ξεχωρίσει στην Ένωση, αλλά... έκαναν πίσω λόγω χρημάτων και τώρα ενδιαφέρει έντονα τους Πειραιώτες; Τι συμβαίνει τον Αιγύπτιο και το μέλλον του και ποιος φεύγει άμεσα;
 
Βάτσλικ, Φαμπιάνο, Καζανίγκα, Μπούγκι, Ράμος, Μπιζότ. Από αυτούς τους έξι θα επιλέξει ο Ολυμπιακός για αντί-Σα. Οι εξελίξεις που έρχονται από Αγγλία μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή του Σα στη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εδώ και μέρες ψάχνει για αντικαταστάτη του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις;

Βάτσλικ: Τερματοφύλακας Εθνικής Τσεχίας. Όσο προχωρά η ομάδα του στο Euro 2020 τόσο ανεβαίνει η χρηματιστηριακή του αξία. Αυτό σημαίνει, ότι ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του ανταγωνιστές.
 
Φαμπιάνο: Τον ξέρει από τους μεταξύ τους αγώνες με την Ομόνοια. Και αν κάποιοι στέκονται στην ηλικία του, να υπενθυμίσω, ότι ο Νικοπολίδης πήγε στα 33 στον Ολυμπιακό και έπαιξε μέχρι τα 40 του.

Γκαζανίγκα: Είναι Αργεντινός αναπληρωματικός του Γιορίς στην Τότεναμ.

Μπούρκι: Θέλει να πωλήσει η Ντόρτμουντ. Είναι δύσκολη υπόθεση

Ράμος: Είναι αναπληρωματικός στην Πόρτο. Ζήτησε να φύγει. Τον θέλει πολύ ο Μαρτίνς λόγω Πορτογαλίας.
 
Μπιζότ: Βασικός στην Άλκμααρ και διεθνής. Για τον συγκεκριμένο υπάρχει και στόρι με ΑΕΚ. Η Ένωση ψάχνοντας για τερματοφύλακες είχε καταλήξει στον Ολλανδό και στον Στάνκοβιτς. Η περίπτωση του Μπιζότ κόστιζε 2 εκατ. Οι κιτρινόμαυροι πήγαν σε Στάνκοβιτς, δίνοντας 1,1 εκατ.Ευρώ. Για να είμαστε δίκαιοι. Η ΑΕΚ δεν έχει την καβάτζα του Champions League. Οπότε δεν θα μπορούσε να πάει σε τόσο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα.

** Mε ρωτούν επίσης αν υπάρχει θέμα Χασάν; Γιατί να υπάρχει; Τικίνιο, Ελ Αραμπί, Χασάν πάει η ιεραρχία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.