Ads Top

Η «διπλή μεταγραφή» Μαρινάκη έφερε Τικίνιο στον Ολυμπιακό!


Τα ποσά για την απόκητηση του Τικίνιο... ξεπέρασαν τα ελληνικά δεδομένα - Το «κόλπο γκρόσο» του Βαγγέλη Μαρινάκη που δούλευε από τον Γενάρη την μεγάλη μεταγραφή!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήρθε απλά σε επαφή με τον μάντζερ Ντέκο και του έδωσε τα χρήματα για να έρθει ο Βραζιλιάνος. Το θέμα... έτρεχε από τον Γενάρη.

Κλειστό 3ετές και όχι συμβόλαιο 2 +1 χρόνων. Και μπόνους υπογραφής - ως ελεύθερος -1.500.000 ευρώ και όχι 1.000.000 όπως γράφτηκε. Το μπόνους 3ετίας δηλαδή ισόποσο με τις fix ετήσιες αποδοχές του Τικίνιο! Μένει να διευκρινιστεί, από το ρεπορτάζ αν το μπόνους πληρώθηκε κας ή θα πληρωθεί σε δυο, τρεις ή περισσότερες δόσεις. 

Όσον αφορά στο πως ο Βραζιλιάνος κίλερ - φορ επέλεξε Ολυμπιακό από τις συνολικά 9  επίσημες προτάσεις που είχε, καλός κι άγιος ο Μαρτίνς, εξίσου ...πειστικός και ο λάρτζ Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά σίγουρα αν τον Δεκέμβριο δεν ψώνιζαν από τον ατζέντη του Τικίνιο, τον διάσημο Ντέκο και τον ομόσταβλο του Ολεγκ Ρέαμπτσουκ, μάλλον δεν θα είχε τώρα την ίδια τύχη ο Ολυμπιακός μαζί του.

Τι,όχι; 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.