Ads Top

Νέα Τούμπα: Ημέρα εξελίξεων σε δύο μέτωπα για τον ΠΑΟΚ!


Εξελίξεις που αφορούν τη... γηπεδική κατάσταση του ΠΑΟΚ θα «τρέξουν» σήμερα (17/06), τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να αναμένουν τα αποτελέσματα για να καθορίσουν και τις δικές τους κινήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, σχετικά με τα σχέδια της Νέας Τούμπας, ήρθε η ώρα, σήμερα (17/06), να κατατεθεί στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η τελική έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο στάδιο του ΠΑΟΚ και θα συζητηθούν απόψεις, συμφωνίες και ενστάσεις με τις λεπτομέρειες που το ΕΧΣ περιλαμβάνει.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος έχει το βλέμμα του και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εκεί όπου επίσης σήμερα πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Το τελευταίο ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ από την άποψη ότι εμπεριέχει ρύθμιση που δίνει σε ΠΑΕ και ΚΑΕ τη «δυνατότητα να δαπανούν για έργα βελτίωσης σε δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις οι ΠΑΕ και ΚΑΕ να συμψηφίζουν τις δαπάνες με το μίσθωμα».

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ενόψει της προσωρινής μετακόμισης από την Τούμπα στο Καυτατζόγλειο στάδιο, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πραγματοποιήσουν βελτιωτικά έργα προς εξυπηρέτηση της εκεί παρουσίας τους, αιτούμενοι να μειωθεί ανάλογα και το μίσθωμα που θα καταβάλουν στη διοίκηση του σταδίου, όσο καιρό θα εξελίσσονται τα έργα της Νέας Τούμπας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.