Ads Top

«Τελείωσε» τρεις Έλληνες παίκτες ο Μαρτίνς!


Οι παίκτες που αποχωρούν - Ενημερώθηκαν ήδη και αποχωρούν από τον Ολυμπιακό!
Ποιοι ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή, γιατί δεν βρίσκονται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και οι μεταγραφές που ζήτησε από τη διοίκηση.

Μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Χοσε Χολέμπας από το Λιμάνι, μιας και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του, η απόκτηση πλάγιων μπακ έχει γίνει πρωταρχικός στόχος για τους Ερυθρόλευκους. Το αξιοπερίεργο βέβαια σε αυτή την ιστορία είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν στην διάθεσή τους δύο πλάγιους αμυντικούς.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μασούρα και τον Λεονάρντο Κούρτη. Από την μια ο πρώτος έκανε μια γεμάτη χρονιά στην Πολωνία αγωνιζόμενος στην Γκόρνικ, όπου είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο της χώρας, ενώ από την άλλη ο Ελληνοβραζιλιάνος βρέθηκε στην Γερμανία που με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ έπαιξε 15 φορές στην Bundesliga 2 και μια φορά στο κύπελλο.

Το ζήτημα λοιπόν που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι τόσο ο δεξιός, όσο και ο αριστερός μπακ έχουν άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που θέλει για τους παίκτες της ομάδας του. Ενδεικτικές περιπτώσεις για να το καταλάβουμε, είναι τόσο ο Ρέαμπτσιουκ, όσο και ο Ανδρούτσος που αγωνίστηκαν φέτος, ακόμα και αν ο δεύτερος δεν είναι ο κλασσικός πλάγιος μπακ. Αυτό που απασχολεί αρκετά τον Πορτογάλο είναι οι παίκτες του να μπορούν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να μπορούν να καλύψουν ολόκληρη την πλευρά, ενώ θέλει να δημιουργήσουν και κινδύνους για την αντίπαλη ομάδα. Αυτό έψαχνε και στον Ραφίνια, όμως είδε ότι ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει, λόγος που έφυγε κι όλας τον χειμώνα.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θεωρεί τους δύο μπακ που αγωνίστηκαν δανεικοί κακούς παίκτες. Για αυτό βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς δεν θα εκπλήξει κανέναν αν δούμε κάποιον από αυτούς να παραμένει στον Ολυμπιακό ή και να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.