Ads Top

Οργή στην Πορτογαλία για το «κόψιμο» Σεμέδο! (pics)


Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην καλέσει τον Ρούμπεν Σεμέδο στην αποστολή για το Euro, ενώ επέλεξε όλους κι όλους τρεις στόπερ, οι δύο εκ των οποίων 37 και 38 ετών, προκάλεσε αντιδράσεις εκ μέρους των Πορτογάλων φιλάθλων.

Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην καλέσει τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 26άδα για το Euro, ούτε τους Σα - Μπρούμα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας επέλεξε όλους κι όλους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον Ρούμπεν Ντίας της Σίτι, τον Ζοζέ Φόντε της Λιλ και τον Πέπε της Πόρτο. 

Οι Πορτογάλοι χρήστες του twitter εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Σάντος να καλέσει μόνο τρεις στόπερ, οι δύο εκ των οποίων μάλιστα είναι μεγάλοι σε ηλικία. Ο Φόντε είναι 37 ετών και ο Πέπε 38.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι στην αποστολή θα έπρεπε να συμπεριληφθεί ο Σεμέδο του Ολυμπιακού και να μείνει εκτός αποστολής ο χαφ της Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο μέσος Ντανίλο Περέιρα της Παρί, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τον Άρη, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας αν παραστεί ανάγκη. 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα tweets των Πορτογάλων:


 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.