Ads Top

Γιαννακόπουλος: «Κλέφτες, ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος!» (pics)


Αμέσως μετά τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα!
Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» λίγο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έστειλε το μήνυμά του, μέσω των social media. 

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος αρκέστηκε αρχικά σε μία λέξη, με κεφαλαία κόκκινα γράμματα: «Κλέφτες».

Στη συνέχεια, έγραψε για την επίμαχη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα στο φινάλε του αγώνα: «Όταν ένας διαιτητής δείχνει ότι μετράει και δεν υπάρχει ριπλέι, οφείλει να μετρήσει η πρώτη απόφαση. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Δείτε τα stories του:



Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για το τελευταίο καλάθι!

Αμέσως μετά τη λήξη ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση καθώς ο τρόπος που δεν μέτρησε το καλάθι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς, ενώ ο διαιτητής Ανδρικόπουλος είχε δείξει αρχικά ότι το καλάθι μετράει.

Και... τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως θα υπάρχει στον πρώτο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, που κρίθηκε στην τελευταία φάση υπέρ του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 72-70.

Η Τσάστιτι Ριντ ευστόχησε στην εκπνοή και ο δεύτερος διαιτητής, ο κύριος Ανδρικόπουλος, έδειξε ότι μετράει, κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση θα πήγαινε στην παράταση.

Ωστόσο, οι τρεις διαιτητές δεν ήταν σίγουροι γι' αυτή την πολύ οριακή φάση στο ντέρμπι «αιωνίων» και αποφάσισαν να δουν το βίντεο της διαδικτυακής μετάδοσης του αγώνα.

Αυτό φυσικά δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς και έτσι οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.