Ads Top

Οι τρεις γκαρντ στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού!


Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού ενόψει καλοκαιριού - Ποιον προσπάθησε να πάρει τώρα και είναι Νο1 επιλογή για το καλοκαίρι!
Ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο και πλέον μαζεύει όλες του τις δυνάμεις, ώστε να πάρει και το πρωτάθλημα. 

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχει τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα μετά τον κορωνοϊό, αλλά θα έχει τον Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι «πράσινοι» κυνήγησαν και μεταγραφή, αλλά δεν τους έκατσε. Προσπάθησαν να πάρουν τον Κέντρικ Πέρι από την Τσεντεβίτα, αλλά η ομάδα του δεν τον παραχώρησε. Για τον Πέρι θα υπάρξει εκ νέου ενδιαφέρον το καλοκαίρι, οπότε και θα είναι ελεύθερος.

Ο Πέρι μαζί με τον Γιόβιτς και τον Λαπροβίτολα φαίνονται τα φαβορί για την θέση του πλέι-μέικερ στον Παναθηναϊκό για την επόμενη χρονιά. Ο Πέρι έχει τις μικρότερες παραστάσεις από τους τρεις. Ο Γιόβιτς έχει ποιότητα, αλλά και προβλήματα με την μέση του, ενώ ο Λαπροβίτολα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση. Ειδικά αν συνεχίσει να παίζει τόσο καλά όσο παίζει.

Εκείνος, πάντως, που για πρώτη φορά έβαλε αμφιβολίες για την επόμενη χρονιά είναι ο Μάριο Χεζόνια. Συνέχεια άφηνε να εννοηθεί ο Κροάτης ότι θα μείνει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ. Χθες, όμως, στο OPEN δεν είπε ότι δεν θέλει να μείνει, για πρώτη φορά, όμως, τόνισε ότι θέλει να μιλήσει με όλους τους ενδιαφερόμενους, γιατί πάνω από όλα είναι επαγγελματίας. Η πραγματικότητα αυτή είναι. Απλά μέχρι χθες έλεγε ότι θέλει να μείνει μετά μανίας, κάτι, που ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετέφραζε σε σίγουρη παραμονή. Πλέον, όμως, τα δεδομένα δεν φαίνεται να είναι τα ίδια.

Να μείνει στον Παναθηναϊκό θέλει και μάλιστα πάρα πολύ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά η ζήτηση, που έχει και θα έχει από το εξωτερικό είναι πολύ μεγάλη. Είναι παίκτης σε πολύ καλή ηλικία και ομάδες, όπως η Αρμάνι και η Εφές τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο. Στην Αρμάνι ο Μίτσοφ οδεύει στα 37 του χρόνια, από την Εφές αναμένεται να φύγει ο Τζέιμς Αντερσον.
 
Τον πρώτο λόγο, πάντως, και τον τελευταίο για όλους τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους έχει ο Παναθηναϊκός. Αν αντέξει η τσέπη του, θα τους κρατήσει, αν όχι θα πορευθεί διαφορετικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.