Ads Top

Η νέα ομάδα του Πρίγιοβιτς!


Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής και του Πρίγιοβιτς μετά τον Λουτσέσκου; Τι συμβόλαιο έχει ο Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ!
Οι τελευταίες πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία για τον "Πρίγιο", τα σενάρια για τον ΠΑΟΚ και ποιος είναι ο Έλληνας που ετοιμάζεται για μεταγραφή στην Τουρκία.

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρουσιάζεται η Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, που αναπαράγονται και στη Σερβία.

Tο συμβόλαιό του είναι δυσβάσταχτο για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου από την Τζέντα, ο οποίος σκοπεύει να πουλήσει τον Σέρβο προκειμένου να πάρει πίσω κάτι από τα 10 εκατομμύρια που πλήρωσε στον ΠΑΟΚ για να την απόκτησή του. Μάλιστα οι Σέρβοι βάζουν στο... παιχνίδι και τον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνοντας ότι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση από το σύλλογο του Βελιγραδίου για τον έμπειρο επιθετικό.
 
Οι Αδέσποτοι δέχτηκαν ερώτηση, για το αν τώρα με την επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο με τον Πρίγιοβιτς. Η απάντηση είναι, ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής. Υπενθυμίζεται, ότι ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Αλ Ιτιχάντ, το οποίο προβλέπει μισθό 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, δύο εκατομμύρια περισσότερα από τον δεύτερο υψηλότερα αμειβόμενο της ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.