Ads Top

Πάει για Δευτέρα το ραντεβού Καρυπίδη – Μάντζιου!


Δεν προβλέπεται ούτε την Κυριακή, συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Ολλανδία ο επικρατέστερος προορισμός για να μεταβούν οι «κίτρινοι» τον Ιούλιο.
Ούτε Παρασκευή, ούτε Σάββατο, αλλά ούτε και Κυριακή, θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα σε Καρυπίδη και Μάντζιο για να μιλήσουν για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν της Super League.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, αναμένεται να το «τελειώσουν», το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Πολύ πιθανό να κλείσει το θέμα της ανανέωσης και τη Δευτέρα (24/5) το βράδυ.

Τυπικό περισσότερο το ζήτημα, αφού τόσο ο Καρυπίδης όσο και ο Μάντζιος έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά την ανανέωση, θα τρέξουν οργανωτικά θέματα που αφορούν στο «χτίσιμο» της ομάδας το καλοκαίρι. Τα 3-5 Πηγάδια είναι ο επικρατέστερος προορισμός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Παράλληλα αναζητείται και ο προορισμός στο εξωτερικό για να γίνουν κάποια δυνατά φιλικά, με την Ολλανδία να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, λόγω των αρκετών επιλογών που θα υπάρχουν στις αρχές Ιουλίου, όταν και θα μεταβούν οι «κίτρινοι» στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.