Ads Top

«Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Σωκράτης!


Αποφασισμένος για το «θαύμα» ο Σωκράτης - Τα δίνει όλα για να παίξει στον τελικό - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες!
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (22/5), μολονότι οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου, με διπλές θεραπείες στον Ρέντη και με μοναδικό σκοπό να ανατρέψει τα προγνωστικά και να φωνάξει «παρών» για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (22/5, 21.00).

Τι λένε οι εκτιμήσεις από τον Ρέντη; Ότι δεν είναι απίθανο πλέον να προλάβει να μπει στην αποστολή. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και απίθανο όπως φαινόταν προ ημερών.

Ο Παπασταθόπουλος δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τη θλάση και μολονότι εξακολουθεί να πονάει, δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να μπει αρχικά στην αποστολή και... βλέπουμε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ξέρει πολύ καλά ότι ο Σωκράτης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το κορμί του και πώς στο τέλος θα γίνει μία κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες για το αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι το Σάββατο (22/5).

Είναι σίγουρα κρίσιμες οι προπονήσεις της Τετάρτης (19/5) και της Πέμπτης (20/5). Εκεί θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα καταφέρει να μπει αποστολή ή αν έχει πιθανότητες να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Βήμα-βήμα πάει η περίπτωσή του, δουλεύοντας σκληρά στον Ρέντη και με μπόλικη επιμονή φιλοδοξεί ότι στο τέλος θα τα καταφέρει και θα ενισχύσει τους Πειραιώτες στο τελευταίο ματς της χρονιάς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.