Ads Top

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος!


Ο Παναθηναϊκός καλεί άμεσα τον Καρλίτος σε συζήτηση για πρόωρη λύση της συνεργασίας τους!
Κακά τα ψέματα, δεν έχει κάνει την διαφορά! Πόσο μάλλον να πληρώνεται τόσο αδρά (7 κατοστάρικα τον χρόνο). Ένα από τα τεράστια λάθη της ασυλίας του Τσάβι Ρόκα.

«Φόρτωσε» έναν παίκτη που για έξι μήνες δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και για τα επόμενα τρία χρόνια βάσει συμβολαίου κοστίζει σχεδόν 3 μύρια στον Παναθηναϊκό, μαζί με την εφορία.

Φέτος, ο Καρλίτος «χάθηκε» στην ταυτότητα θέσης. Ξεκίνησε ως original 9άρι, μετά πήγε κατά συνθήκη αγώνων στο φτερό και πλέον έχει καταλήξει να αποτελεί το σιγόντο του κάθε φορ-κορυφής. Σύνολο; 33 ματς, 6 γκολ/1 ασίστ.

Εκτός από ένα παιχνίδι στην Λαμία (σ.σ.: σκόραρε δις) ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν έχει βάλει τη σφραγίδα του. Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει προπονητή, έχει στα σκαριά αλλαγή τεχνικού διευθυντή συνάμα σχεδιάζει και το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης ημέρας χωρίς ταξίδια στην Ευρώπη. Η σεζόν 2021-’22, βάσει πληροφόρησης, ΔΕΝ έχει στο αγωνιστικό της πλάνος τον Καρλίτος.

Λόγω παχυλού συμβολαίου, αγωνιστικών επιδόσεων και ταυτότητας στο γήπεδο! Μακέντα και Ιωαννίδης συνθέτουν το… χθες, το σήμερα και το αύριο στην γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού plus την μεταγραφή-επιθετικού. Οπότε στην εξίσωση, ο 30χρονος Ισπανός φαντάζει ως πλεόνασμα. Πολυτέλεια!

Ακόμη και η άφιξη του νέου προπονητή να «παγώσει» τις εξελίξεις δεν αλλάζει την απόφαση του club για το μέλλον του Καρλίτος. Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο εν λόγω επιθετικός αφίχθη στο Κορωπί δίχως agent, αλλά έχοντας απευθείας επαφή με τον Τσάβι Ρόκα.

«Πλέον, δεν παίζω για τα χρήματα, αλλά για τη ψυχαγωγία μου…», συνήθιζε να λέει στα αποδυτήρια, ο Καρλίτος. Ιδού, η Ρόδος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.