Ads Top

Η αλλαγή Γκαρσία κέρδισε Μαρτίνς και Ολυμπιακό!


Τι άλλαξε και έφερε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό - Η απόφαση Σαββίδη για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ!
Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελούσε προσωπικό στοίχημα του Πάμπλο Γκαρσία, η δουλειά του οποίου δικαιώνεται. Η απόφαση του Σαββίδη για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.  

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο άνθρωπος που είχε ακούσει τα εξ αμάξης στην αρχή, όταν πρωτοανέλαβε τον ΠΑΟΚ, κυρίως για το γεγονός ότι άλλαζε συχνά παίκτες, στερώντας από την ομάδα του να έχει ένα σταθερό κορμό.

Παρ' όλα αυτά ο Ουρουγουανός προπονητής με σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο του βρήκε τους παίκτες στους οποίους θα στηριζόταν μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης από τα πλέι οφ και το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπου είχε επικρατήσει με 2-0.

Η αλλαγή συστήματος έκανε την ομάδα του αρκετά πιο συμπαγής, δίνοντας της την ευκαιρία να πάρει αποτελέσματα με την ποιότητα των Ζίβκοβιτς, Κριμέντσικ και Σβιντέρσκι στην επίθεση.

Το θέμα είναι ότι η νίκη - τρόπαιο δίνει την ευκαιρία στον Γκαρσία να δουλέψει την ομάδα, όπως θα θέλει, ενόψει της νέας χρονιάς, δικαιώνοντας σε πρώτο χρόνο τον Σαββίδη που τον στήριξε με συμβόλαιο, χωρίς να τον χρίσει απλά κόουτς μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και είναι δεδομένο πως πλέον θα κάτσει στον πάγκο και την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.