Ads Top

Θύρα 7 στο Ρέντη: «Φέρτε μας το Κύπελλο»


Η Θύρα 7 αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε το Κύπελλο - Όλα όσα έγιναν πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το ΟΑΚΑ!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ΟΑΚΑ αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν το Κύπελλο!

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (21:00), με τους οπαδούς των Πειραιωτών το απόγευμα του Σαββάτου να επισκέπτονται το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και να ζητούν από τον Μαρτίνς και τους παίκτες του το Κύπελλο!

Η Θύρα 7 μέσω των social media είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει δυναμικό «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αποψινού τελικού.

Εκατοντάδες οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν στο «ερυθρόλευκο» προπονητικό κέντρο, φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, ζητώντας τους να επιστρέψουν το βράδυ στου Ρέντη, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν το βράδυ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, λόγω του covid-19 και των περιορισμών που ισχύουν , αλλά δεν θα μπορούσαν να μην εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Με την παρουσία τους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ολυμπιακό Στάδιο, εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές του, τους έδειξαν την αγάπη τους και τους έδωσαν δύναμη, για να παλέψουν και να τα δώσουν όλα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.