Ads Top

Η αποστολή του Ολυμπιακού με Λάρισα! (pic)


Έγινε γνωστή η αποστολή από τον Πέδρο Μαρτίνς, με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την 26η αγωνιστική!
Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Ζοσέ Σα όχι όμως και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μετά την Άρσεναλ θα χάσει και το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Μαρτίνς και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών δεν ήθελαν η μέση του Σενεγαλέζου να επιβαρυνθεί κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει και πάλι εκτός.

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν εκ νέου οι τραυματίες, Ρούμπεν Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάριος Βρουσάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προπόνηση και την αποστολή:

Την τελευταία του προπόνηση πριν ταξιδέψει για τη Λάρισα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζεται από 23 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή (19:οο, novasports3HD) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.


sportime.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.