Ads Top

Φερέιρα: «Πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ, “σκοτώσαμε” την Μπενφίκα σε ένα ματς στην Τούμπα»


Ο Αμπέλ Φερέιρα εξήγησε πώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει την Μπενφίκα στα προκριματικά του φετινού Champions League και μίλησε για το ρεκόρ με τον Ζεσούς.
Τα καλοκαιρινά… κατορθώματα του Αμπέλ Φερέιρα με τον ΠΑΟΚ «θυμήθηκαν» βραζιλιάνικα Μέσα, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του νυν προπονητή της Παλμέιρας, για το πώς κατάφερε να αποκλείσει την Μπενφίκα με τον «δικέφαλο του Βορρά» στα προκριματικά του φετινού Champions League.

«Πριν από την κλήρωση ήθελα να μας τύχει η Μπενφίκα. Κι αυτό διότι θεωρούσα ότι θα τους πετυχαίναμε στην αρχή της εξέλιξής τους. Ακόμη θα μάθαιναν και θα τους “σκοτώναμε” στην έδρα μας διότι ήμασταν μπροστά από άποψη προετοιμασίας. Πιο έτοιμοι. Αν ήταν δύο παιχνίδια, θέλω να είμαι ειλικρινής, η Μπενφίκα θα προκρινόταν. Αλλά με ένα παιχνίδι κι αυτό στην Ελλάδα, ήξερα ότι έχουμε πιθανότητες», ανέφερε επί του θέματος ο Φερέιρα, που αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία με την βραζιλιάνικη ομάδα τις επόμενες ημέρες, για την προσεχή σεζον.

Και πρόσθεσε «Ήδη είχαν έναν χρόνο δουλειάς πίσω μου, η ομάδα είχε ομοιογένεια, οπότε ήδη είχαμε ένα πλεονέκτημα. Αν ανέλυες το παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο, θα έπρεπε να χάσουμε εύκολα, αλλά συλλογικά, ως ομάδα, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε όλες τις συνθήκες υπέρ μας για να προκριθούμε και η νίκη είχε τεράστιο αντίκτυπο. Αποκλείσαμε άξια την Μπενφίκα άξια και νομίζω ότι έχω νικήσει τον Ζόρζε Ζέσους περισσότερες φορές από ό,τι με έχει κερδίσει εκείνος».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.