Ads Top

ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έδωσε χρόνο και δικαιώματα στον Άρη για να του δημιουργήσει πρόβλημα»


Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και στην σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ γίνεται και μια αναφορά στο προηγούμενο ματς, το ντέρμπι με τον Άρη.
Η διαπίστωση ότι η ομάδα έχει ψυχικά αποθέματα γίνεται από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σημερινό κείμενο για την προπόνηση. 

Αυτή ήταν η πρώτη μετά το ντέρμπι με τον Άρη και στην εν λόγω ανάρτηση, σε ένα μέρος αυτής επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι χάθηκε μια ευκαιρία για να ανέβει στην δεύτερη θέση, σχολιάζοντας για την εξέλιξη του ματς...

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δικεφάλου του Βορρά:

«Ο αγώνας με τον Άρη ήταν από εκείνους που αφήνουν πάνω σου σημάδια. Αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση και μαζί και την ηρεμία του. Ο μόνος τρόπος να τα επανακτήσει και τα δύο είναι να βγάλει, εκτός από τον χαρακτήρα, και την ποιότητά του στο γήπεδο. Την περασμένη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο και δικαιώματα στον αντίπαλό του για να του δημιουργήσει πρόβλημα. Το comeback έδειξε ότι ψυχικά αποθέματα υπάρχουν και πρέπει να συνδυαστούν με αποτελέσματα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που της έχουν απομείνει. Η σεζόν, άλλωστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα και τα πάντα θα κριθούν στα Play Offs και τους αγώνες του Κυπέλλου. Η Δευτέρα (08.03) λειτούργησε ως η απαραίτητη βαθιά ανάσα και ψυχική αποθεραπεία πριν άπαντες επιστρέψουν στη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.