Ads Top

Τσόλακ: «Η δική μου μεταγραφή θα βγει καλύτερη από του Χάμσικ»


Αισιόδοξος πως η θητεία του στην Μάλμε θα είναι επιτυχημένη φάνηκε σε δηλώσεις του ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ!
Πίστη στις δυνατότητές του έδειξε ο Αντόνιο Τσόλακ μιλώντας στους ρεπόρτερ της Μάλμε.

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ επιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους που η θητεία του στους Θεσσαλονικείς δεν στέφθηκε από επιτυχία, ενώ φάνηκε αισιόδοξος πως θα αποδώσει στο σουηδικό πρωτάθλημα καλύτερα κι από τον Μάρεκ Χάμσικ που μεταγράφηκε στη Γκέτεμποργκ.

Όσα δήλωσε ο Αντόνιο Τσόλακ:

Για το αν αυτός θα αποδειχθεί καλύτερη μεταγραφή στο σουηδικό πρωτάθλημα από τον Μάρεκ Χάμσικ, που πήγε στην Γκέτεμποργκ: «Εγώ! Θέλω να δείξω όλες μου τις ικανότητες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία. Η Μάλμε πήρε το πρωτάθλημα πέρσι και θέλω να βοηθήσω να το ξαναπάρει φέτος».

Για τον λόγο που δεν «έπιασε» στον ΠΑΟΚ: «Υπήρξε αλλαγή προπονητή και δεν έπαιξα τόσο πολύ, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Έβαλα τα δυνατά μου και δούλεψα όσο το δυνατόν πιο σκληρά αλλά δεν υπήρξε καμία αλλαγή στον χρόνο συμμετοχής μου. Ήμουν χαρούμενος όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Μάλμε, αλλά μπορώ να πω ότι έμαθα πολλά από το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του σουηδικού με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν θα έλεγα ότι είναι χειρότερο πρωτάθλημα το σουηδικό. Νομίζω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχουν πάντα μερικές μεγαλύτερες ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα. Για μένα αυτό είναι ένα βήμα μπροστά και μια ευκαιρία για επιτυχίες. Δεν το βλέπω ως ένα βήμα πίσω».

Για το αν θα παραμείνει στην Μάλμε μετά το τέλος του δανεισμού του: «Μετά το τέλος του δανεισμού, θα δούμε τι μπορεί να συμβεί και τι θα μας προσφέρει το μέλλον».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.