Ads Top

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γκαρσία πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε»


Στην επιλογή του Γκαρσία να επαναφέρει στον ΠΑΟΚ τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Μία τελευταία ευκαιρία έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, τον οποίο χρησιμοποιήσει στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν τιμωρημένος για σοβαρά αγωνιστικά πειθαρχικά παραπτώματα, όντας υπότροπος 2 και 3 φορές. Αν άργησε ή κακώς τον επανέφερε, είναι ισορροπίες εντός της ομάδας που τις διαχειρίζεται ο προπονητής. Ήταν μία τελευταία ευκαιρία του Γκαρσία στον παίκτη».

Στη συνέχεια, στάθηκε στο γεγονός πως η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη με τα τρία χαφ στη μεσαία γραμμή: «Τώρα που τον χρησιμοποίησε επανέφερε και σχηματισμό με τρία χαφ. Εν μέρει τον δικαίωσε το τελευταίο αποτέλεσμα. Αν και είναι δύσκολος χαρακτήρας ο Ντόουγκλας. Αν δεν προηγούνταν νωρίς, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Είναι μόλις η 4η φορά που παίρνει προβάδισμα σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, κέρδισε τα 3 και έφερε Χ κατά λάθος με Ολυμπιακός. Είναι σημαντικό για το πνεύμα και την τακτική της. Μόνο αν προηγείται κερδίζει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.