Ads Top

«Καίγεται» για αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο!


Γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πάρει κάτι από το παιχνίδι με την Άρσεναλ ακόμα κι αν δεν είναι αρκετό να του δώσει την πρόκριση.
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πετάξει λευκή πετσέτα για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να γυρίσει το 1-3 του πρώτου αγώνα, αλλά από την άλλη δεν έχουν σκοπό να μπουν στο Emirates και απλά να περιμένουν να περάσει η ώρα. Θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας που έχει φτιάξει η ομάδα επί Μαρτίνς αυτή την τριετία.

Και το σημαντικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι να φύγουν έστω με αποτέλεσμα από το Λονδίνο ακόμα κι αν αυτό δεν αποδειχτεί αρκετό για να πάρουν την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει κάτι από το ματς με την Άρσεναλ, ισοπαλία ή νίκη κι ας μην περάσει στην επόμενη φάση.

Είναι σημαντικό να μη φύγει με άδεια τα χέρια, διότι θα βάλει στο σακούλι του βαθμούς για το raking της UEFA. Αυτή τη στιγμή τον προσπέρασε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον άφησε στην 36η θέση. Ο Ολυμπιακός απειλείται και από τη Σλάβια Πράγας. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι 35η με 41.500 βαθμούς (παίζει με την Τότεναμ στην Κροατία στη ρεβάνς του 2-0 του Λονδίνου), ο Ολυμπιακός 36ος με 41.000 βαθμούς και η Σλάβια 39η με 39.500 βαθμούς.

Εάν η Σλάβια περάσει τη Ρέιντζερς τότε υπάρχει κίνδυνος ο Ολυμπιακός να μείνει 37ος. Αυτό σημαίνει ότι στο νέο Champions League ενδέχεται ο Ολυμπιακός να βρεθεί στο δ’ γκρουπ δυναμικότητας και του χρόνου θα κληθεί να καλύψει την πολύ καλή χρονιά που είχε την τελευταία πενταετία, όταν το 2016-2017 έφτασε στους «16» του Europa League.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.