Ads Top

Χωρίς Χασάν με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός!


Χλωμό να παίξει στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός ο Χασάν!
Δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ την Πέμπτη ο Αχμέντα Χασάν, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Αιγύπτιος φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37’ της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, έχοντας νωρίτερα κερδίσει πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο ίδιος, διότι ένιωσε ένα σφίξιμο στο δεξί πόδι.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μετέφερε στους 94,6 τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του 28χρονου επιθετικού που παρουσιάζεται πολύ στεναχωρημένος και προβληματισμένος. Φαίνεται ότι ο Χασάν δύσκολα θα δώσει το «παρών» την Πέμπτη (18/3, 19:55) στο ματς στο «Emirates Stadium».

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό περιμένουν νεότερα για την κατάσταση του Ματιέ Βαλμπουενά, που μπήκε στο 82’ και τα τελευταία λεπτά τα έβγαλε κουτσαίνοντας λόγω ενοχλήσεων. Πάντως, δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να είναι κάτι ανησυχητικό.

Σε ό,τι αφορά τον Ουσεϊνού Μπα, που έχασε το πρώτο ματς με την Άρσεναλ λόγω προβλήματος στη μέση και ήταν εκτός αποστολής σήμερα, θα το παλέψει το επόμενο διήμερο ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.