Ads Top

Φερέιρα: «Τους είπα στον ΠΑΟΚ ότι δεν είμαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου…».


O Αμπελ Φερέιρα παραμένει ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, λόγω των επιτυχιών του με την Παλμέιρας, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να μιλάει για το πέρασμα του από την Ελλάδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρεται στη συνεργασία του για σχεδόν ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ.

Έχοντας επιστρέψει στην πατρίδα του ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου» σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις του θυμήθηκε και τις ημέρες του στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην αρχή, καθώς έπρεπε να μάθει στους νέους του παίκτες να παίζουν με διαφορετικό τρόπο.

Ο Φερέιρα εξήγησε πως αρχικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έχοντας μάθει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, δυσκολεύτηκαν να εφαρμόσουν αυτά που ο ίδιος τους ζητούσε, ενώ σταδιακά αντιλήφθηκαν τη δική του φιλοσοφία.

«Δεν μπορώ να παίξω κάτι, το οποίο δεν γνωρίζω. Είπα ότι δεν είμαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μη μου ζητάτε κάτι που δεν ξέρω», ανέφερε ο Πορτογάλος, κυρίως λόγω της εμμονής του να μην παίξει το σύστημα του προκατόχου του, αντίθετα επέλεξε να πάει σε κάτι διαφορετικό, το οποίο δεν ικανοποιούσε τους παίκτες, ούτε ταίριαζε με τα χαρακτηριστικά του ρόστερ της νταμπλούχου ομάδας, που παρέλαβε από τον Ρουμάνο τεχνικό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.