Ads Top

Μάντζιος: «Να παραμείνουμε ψηλά και στα πλέι-οφ»


Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον Άρη είναι η επιβράβευση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας σύμφωνα με τον προπονητή της!
Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ με 1-0 , ενώ στάθηκε στην συνολική εικόνα των Θεσσαλονικιών και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια της Super League 1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε με όλα ικανοποιημένοι, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με ένταση και ρυθμό. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Ο τραυματισμός του Μήτρογλου μας επισκιάζει λίγο τη χαρά αλλά είναι ένα τρίποντο που το θέλαμε πολύ. Η ομάδα είναι δεύτερη στην κανονική διάρκεια μετά από σαράντα χρόνια και είναι μια επιβράβευση για την ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και τον σεβασμό όλων.

Κρατάμε το ότι η ομάδα εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Είναι σημαντικό. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν φαντάστηκε κανείς τον Άρη δεύτερο. Σίγουρα έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Ο Αρης δικαίως βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Θεωρώ ότι μετά τον Ολυμπιακό είμαστε η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κρατάμε όλα τα στοιχεία και περιμένουμε τη διαδικασία των πλέι οφ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να παραμείνουμε ψηλά».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.