Ads Top

«Γκάζια» στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ από Σαββίδη!


Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά το 2-2 με τον Άρη - Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Μίνος στην Αθλητική Κυριακή!
Ο βαθμός της ισοπαλίας και η ανατροπή στο τέλος δεν ικανοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη, που έγινε έξαλλος με την εικόνα της ομάδας!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έσωσε στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η απόδοσή του στο ντέρμπι και η κακή εικόνα του τελευταίου διαστήματος προκάλεσαν την "έκρηξη" οπαδών και διοίκησης!

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Μίνος στον "αέρα" της Αθλητικής Κυριακής, αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους τα... έχωσε, ενώ παρέμβαση έκανε επίσης ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου αθλητικογράφου, οπαδοί βρέθηκαν στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι και ξεκαθάρισαν σε υψηλούς τόνους στους παίκτες ότι η ανοχή τελείωσε και πως αυτή δεν είναι η εικόνα που αρμόζει στον Δικέφαλο.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος μίλησε επίσης σε "σκληρή" γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Ο Ιβάν Σαββίδης παρενέβη μέσω Skype και μίλησε στην ομάδα, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μίνο μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν έξαλλος και φέρεται να προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, "το καλοκαίρι είναι κοντά, και με την εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένοι παίκτες, μάλλον δεν θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας την ερχόμενη σεζόν"!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.