Ads Top

Γεμίζει τα ταμεία του ΠΑΟΚ ο Τζόλης!


Μονομαχία Ντόρμουντ - Γκλάντμπαχ για Τζόλη - Πόσα εκατομμύρια θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ αν ολοκληρωθεί η πώληση - Δείτε τι αναφέρει σήμερα η «BILD»!
Ο Χρήστος Τζόλης τραβά τα βλέμματα όλης της Ευρώπης και η «BILD» περιγράφει σε ρεπορτάζ της τη... γερμανική μονομαχία για την περίπτωση του, μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ.

Σε μεταμεσονύκτιο (ελληνική ώρα) δημοσίευμα της την Τετάρτη (24/03), η «BILD» περιγράφει τον «εμφύλιο» μεταξύ Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον Τζόλη είναι εδώ και καιρό γνωστό, όμως τους Κίτρινους του Ρουρ έρχεται να ανταγωνιστεί η Γκλάντμπαχ, που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι για τη μεταγραφή του 19χρονου μεσοεπιθετικού. Την ίδια ώρα, από κοντά παραμονεύει και η αγγλική Μπράιτον.

Η «BILD» αναφέρει, επιπλέον, ότι ο Τζόλης δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του και πως κοστολογείται γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, οι Γερμανοί περιγράφουν ότι στο πρόσωπο του Τζόλη διαφαίνεται ο αντικαταστάτης των Σάντσο και Τουράμ, για Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.