Ads Top

Δεσύλλας: «Αν ισχύει το "μένει μέχρι να φύγει", καλύτερα να αλλάξει τον Μπόλονι»


Ο Διονύσης Δεσύλλας κατέθεσε την άποψή του για το μέλλον του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι και μίλησε για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.
  
Την γνώμη ότι αν είναι να υπάρξει «διαζύγιο» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λάζλο Μπόλονι, είναι καλύτερο αυτό να έρθει άμεσα, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλα.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Παναθηναϊκό, αλλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ πάει με τον Μπόλονι και… βλέπουμε. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο-μεθαύριο, εμπειρικά πάντως λέω πως όταν υπάρχει μουρμούρα δεν μακροημερεύει ο προπονητής. Αν είναι να ισχύει το κλισέ μένει μέχρι να φύγει, τότε καλύτερο είναι να ολοκληρώνεται η συνεργασία είναι η γνώμη μου και για τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι για το «τριφύλλι» πολύ καθοριστικό, κάνοντας ειδική μνεία στις βαθμολογικές ανακατατάξεις που θα υπάρξουν σε περίπτωση ήττας ή νίκης.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν στα πλέι-οφ δεν είναι μόνο τα αποδυτήρια, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.