Ads Top

Με 4-2-3-1 και Φορτούνη-Βαλμπουενά μαζί ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες τη Λαμία και ο Μαρτίνς επιλέγει τους «βασικούς», για μια «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Αρσεναλ.
Ο Πορτογάλος, μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιχειρεί μια πρόβα τζενεράλε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Καθώς επιλέγει να βάλει όλους τους «βασικούς», επιμένοντας στον σχηματισμό με Φορτούνη και Βαλμπουενά στην 11άδα. 

Παρατάσσοντας τους ίδιους 10 από τους 11 της αναμέτρησης με τον Βόλο, πριν μία εβδομάδα. Με μόνη διαφορά την είσοδο του Μπουχαλάκη στο αρχικό σχήμα, αντί του Μάντι Καμαρά, που έμεινε εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στο σχήμα (4-2-3-1) και τα πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζοσέ. Δεξιά ο Κένι Λαλά θα πάρει και πάλι την ευκαιρία να βρει ρυθμό και να μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες του, με τον Ρέαμπτσιουκ να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Μπα και Παπασταθόπουλο να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά θα έχει παρτενέρ τον Μπουχαλάκη, το όνομα του οποίου συνεχίζει να κάνει τον γύρω του κόσμου για το ευφυές γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αρη. Μπροστά τους, ως δεκάρι, θα αγωνιστεί ο Φορτούνης. Δεξιά ο Βαλμπουενά, αριστερά ο Μπρούμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με τον Μαρτίνς να επιλέγει τους «βασικούς», τόσο για να καθαρίσει τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες, όσο και για να δοκιμάσει πράγματα, ενόψει Αρσεναλ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.