Ads Top

Sport1.de: «Ο Τζόλης ιδανικός για αντι-Σάντσο στη Ντόρτμουντ!»


Η Ντόρτμουντ έχει βάλει στο μάτι τον Χρήστο Τζόλη - Τον χαρακτηρίζουν «παιδί-θαύμα» και τον θεωρούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σάντσο!
Αυτά που έχει κάνει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο ο Χρήστος Τζόλης είναι άκρως εντυπωσιακά.

Όχι μόνο έκανε το σούπερ ξεπέταγμα για να κερδίσει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη τόσο του Αμπέλ Φερέίρα όσο και του Πάμπλο Γκαρσία αλλά έχει εκτοξεύσει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αυτή βρίσκεται τώρα κάπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως με τόσες πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν σχηματίσει ουρά για να τον αρπάξουν το καλοκαίρι από τον Δικέφαλο, δεν αποκλείεται να έχουμε ένα deal που θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σε σύγκριση με την τωρινή χρηματιστηριακή του αξία.

Μεταξύ των ομάδων που ορέγονται την απόκτησή του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ, με την "Sport1.de" να υποστηρίζει μάλιστα πως οι Βεστφαλοί κοιτάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τον Τζόλη έχοντας στο μυαλό τους πως ίσως χρειαστεί το καλοκαίρι να καλύψουν ένα σημαντικό κενό που θα δημιουργηθεί στην επίθεσή τους.

Αυτό του Τζέιντον Σάντσο που ακούγεται ολοένα και περισσότερο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο φτάνουμε στο φινάλε της σεζόν (ναυάγησε τελευταία στιγμή το deal μεταξύ των δύο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι), με την εν λόγω ιστοσελίδα να κάνει μάλιστα ειδική μνεία στον Τζόλη.

Αυτό έγινε μέσω της εκπομπής "Talent Watch" που προβάλλεται μέσω του "Sport1.de", με τον δημοσιογράφο Κόναν Φούρλονγκ να αποκαλεί ποδοσφαιρικό παιδί-θαύμα τον 18χρονο φορ του ΠΑΟΚ και να εκτιμάει πως με 20 εκατομμύρια ευρώ, είναι η ιδανική λύση για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να μετακομίσει στην Bundesliga αν αποχωρήσει ο Σάντσο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.