Ads Top

Ο απίστευτος τρόπος με το οποίο πήρε ο Παναθηναϊκός τον Χεζόνια - Ο ρόλος του Καντέρ!


Ο Δημήτρης Κοντός περιέγραψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» και έντυσε στα πράσινα τον Μάριο Χεζόνια!

Ο Παναθηναϊκός… πυροδότησε τη «βόμβα» του Μάριο Χεζόνια και όλος ο κόσμος (δημοσιογράφοι, οπαδοί και… αντίπαλοι) προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε αυτό!

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως ο τρόπος, όπως τον περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, με τον οποίο οι «πράσινοι» έχουν κάνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Κροάτη είναι, πραγματικά, απίστευτος!

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού του σταθμού σημείωσε αρχικά: «Είναι μία βόμβα που δεν πίστευα ότι μπορεί να ολοκληρωθεί, γιατί υπήρχαν πολλά εμπόδια. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός φέρνει έναν τεράστιο παίκτη. Αν το λέγαμε στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς θα μας περνούσαν… ζουρλομανδύα! Γελούσαμε στην εκπομπή όταν ερχόντουσαν σχετικά μηνύματα. Ξαναλέω, σε μια τέτοια χρονιά, όπου ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση, χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι. Αυτό δεν παύει να σημαίνει, ωστόσο, πως παραμένει ένα πολύ μεγάλο brand. Περνάει η μπογιά του στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας ότι σημαντικό ρόλο στο να ντυθεί, τελικά, ο παίκτης στα πράσινα έχει παίξει ο Ενές Καντέρ, ο Τούρκος σέντερ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς -ο αδερφός του οποίου, για την ιστορία, παίζει στον Κολοσσό Ρόδου!

Τόνισε, λοιπόν, ο Δημήτρης Κοντός: «Ο Χεζόνια δεν έχει κρύψει ποτέ ότι γουστάρει τον Παναθηναϊκό. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από 1,5 μήνα και μετά από επαφή με τον Καντέρ! Ο Τούρκος σέντερ είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε πει ότι αν ερχόταν στην Ευρώπη θα το έκανε μόνο για μία φανέλα, εκείνη του Παναθηναϊκού. Όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμαθαν αυτήν τη δήλωση θέλησαν να κάνουν μια επαφή μαζί του, όχι για να τον φέρουν στην ομάδα, αλλά για να ανοίξουν έναν δίαυλο επικοινωνίας. Έγινε, λοιπόν, μία ωραία συζήτηση με τον Νίκο Παππά, τον Αλβέρτη, δεν ξέρω αν ήταν και ο Τριαντόπουλος… Η κουβέντα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Καντέρ είναι κολλητός με τον Χεζόνια! Και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σπείρανε και το… ρίξανε! Ο Καντέρ, λοιπόν, έχει επικοινωνήσει με τον Χεζόνια και κάπως έτσι έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον μάνατζερ του Κροάτη και τον Παναθηναϊκό».

Και συνέχισε: «Τα προβλήματα, ωστόσο, ήταν τεράστια σε αυτό το διάστημα των 40 ημερών. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει τρόπους να χρηματοδοτήσει μια τέτοια κίνηση, μίλησε με χορηγούς του γύρω από την ομάδα αυτή την περίοδο και κατάφερε η διοίκηση να βρει τα χρήματα, λίγα από εδώ λίγα από εκεί! Δεν είναι και δυσθεώρητο το ποσό, γιατί ήθελε και ο παίκτης να έρθει.

Κατόπιν, όμως, υπήρχε το πρόβλημα με την Μπαρτσελόνα, στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη από το 2015, όταν και μετακόμισε στο NBA. Έπρεπε να γίνει μια επαφή με την Μπαρτσελόνα και πράγματι, έγινε, με τον general manager του συλλόγου, τον Νάτσο Ροντρίγκες. Φτάσαμε, λοιπόν, σε ένα σημείο με τον Παναθηναϊκό να μιλάει με την Μπαρτσελόνα και τον Ροντρίγκες, ο οποίος ήθελε να δώσει μια λύση, αφού το ζήτησε και ο ίδιος ο Χεζόνια να έρθει στην Ελλάδα. Και μόλις σήμερα η Μπαρτσελόνα παραχώρησε τα δικαιώματα του παίκτη στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και θα επιστρέψουν σε αυτήν. Υπάρχει, όμως, οψιόν, αν θέλει και ο παίκτης να μείνει, που μπορεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός και να τον κρατήσει»!

Κλείνοντας, δε, ο Δημήτρης Κοντός πρόσθεσε: «Plus σε όλα αυτά, ότι υπάρχει συμφωνία και με μια μεγάλη εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων, που μπορεί να αξιοποιήσει τη φανέλα! Την έψαξε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός, το ξεζούμισε από εδώ, το ξεζούμισε από εκεί και αυτό που πριν από μία εβδομάδα έμοιαζε απίθανο, έγινε πραγματικότητα, και με τύχη. Του έκατσε, γιατί θέλει και τύχη όλο αυτό. Μετράει, επίσης, ότι δεν είναι ανταγωνιστής της Μπαρτσελόνα. Αν, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός πήγαινε στο Final 4 της Ευρωλίγκας, δεν νομίζω ότι η Μπάρτσα θα τον άφηνε να έρθει».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.