Ads Top

Ζέρβας: «Με την απόκτηση του Κουφού ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν τα παρατάει στην Ευρωλίγκα»


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.
Το δικό του σχόλιο για την απόκτηση του Κώστα Κουφού από τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες με την προσθήκη του ομογενούς σέντερ αποδεικνύει πως παρότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους στην Ευρωλίγκα, δεν τα παρατάνε και θα παλέψουν για την πρόκριση.

Όσον αφορά τον διεθνή άσο, τόνισε πως και ο ίδιος ήθελε μία ομάδα για να μπορέσει να αποδείξει πως είναι ενεργός και προσπαθήσει με όσες πιθανότητες έχει, να επιστρέψει στο NBA.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας:

«Μόλις έμαθαν για τον τραυματισμό του Χασάν Μάρτιν, ο Ολυμπιακός κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του Κώστα Κουφού.

Στον Ολυμπιακό, παρότι είναι δύσκολη η κατάσταση στην Ευρωλίγκα, δείχνει ότι δεν το παρατάει. Επειδή έχει βαρύ όνομα στην Ευρωλίγκα, θα παλέψει τα παιχνίδια που απομένουν. Θα φανεί αν μπορεί να σταθεί πάνω του, με βάση την εικόνα που θα έχει στα εναπομείναντα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Έχει μπει οψιόν στον Κουφό, αλλά εκείνος θέλει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει για να επιστρέψει στο NBA. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την επόμενη σεζόν. Είναι μία λύση που δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Είναι Έλληνας. Δείχνει μία πρόθεση του Ολυμπιακού και, αν βρεθεί στην κατάσταση που όλοι θέλουμε, να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει από τώρα την επόμενη σεζόν. Θα κάνει το ντεμπούτο με την Μπασκόνια και όχι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού θα πρέπει να κάνει κάποιες προπονήσεις.

Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα βρει κάποιον άλλον παίκτη με ανάλογα προσόντα. Είναι χαμηλά το κασέ του σε σχέση με πέρσι. Είναι για 40 μέρες η σεζόν. Όλα θα κριθούν στο παρκέ.

Έχει ενδιαφέρον και σε αδιάφορα πώς θα ανταποκριθεί ο Ολυμπιακός με έναν τέτοιο παίκτη, που ήταν επιβεβλημένο με τους γκαρντ που έχει. Πρέπει να έχεις 3-4 δημιουργούς. Έχει 1,5 με Σλούκα και Σπανούλη».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.