Ads Top

Σαββίδης για Τζόλη: «Ούτε ευρώ κάτω από Ολυμπιακό!»


Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του σε περίπτωση πώλησης του Τζόλη - Πόσα εκατομμύρια τον κοστολογεί ο ΠΑΟΚ!
Πάλι νίκησε η Νόργουιτς, με βασικό κι αναντικατάστατο τον Δημήτρη Γιαννούλη. Μάλιστα τα "καναρίνια", μετά από μια μικρή ... κοιλιά που έκαναν, δείχνουν πως δεν έχουν σοβαρό αντίπαλο για την επάνοδο τους στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Παραμένουν στην 1η θέση με 7 βαθμούς διαφορά από τις δυο ανταγωνίστριες που μοιράζονται την 2η θέση. 

Σκέφθηκα, λοιπόν, να ... φρεσκάρω/διευκρινίσω πόσα χρήματα συνολικά θα έχει βάλει στο Ταμείο του ο ΠΑΟΚ, εφόσον και τυπικά η Νόργουιτς επικυρώσει την άνοδο της στην κορυφαία κατηγορία κι αυτομάτως ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Γιαννούλη: το φιξ ποσό, συμπεριλαμβάνοντας και το loan fee του Ιανουαρίου που πληρώθηκε, θα φτάσει για τον "δικέφαλο" τα 8.250.000 ευρώ! 

Από εκεί και πέρα η παραμονή της Νόργουιτς στην Πρέμιερ Λιγκ,από το καλοκαίρι και τα επόμενα χρόνια, όσο δηλαδή θα έχει συμβόλαιο ο Γιαννούλης (είτε παίζει είτε δεν παίζει), θα αποφέρει και επιπλέον (των 8.250.000) χρήματα στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό αφού ως μπόνους υπάρχει συμφωνία  500.000 ευρώ για την κάθε σεζόν, που θα την βρίσκει στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Γιαννούλη στο ρόστερ της.

Εδώ να επισημάνω κάτι που μάλλον έχει περάσει στα ψιλά: αυτό το καλοκαίρι και για την σεζόν 2021-22, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει το μεγάλο πρόβλημα - μέχρι ασφυξίας - που του προκαλούσε το ffp.Τα πράγματα δεν θα είναι για τον "δικέφαλο" το ίδιο ζόρικα αλλά πολύ πιο...χαλαρά. Και κυρίως δεν θα "καίγεται" να πουλήσει τον...Τζόλη ή τον κάθε Τζόλη, όπως συνέβαινε την προηγούμενη 2ετία.
 
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αν ακολουθήσει την σωστή στρατηγική και όσο ο Τζόλης συνεχίζει να κάνει...παπάδες, τότε το καλοκαίρι μπορεί να πετύχει μια πραγματικά υπερήφανη πώληση και να πληρωθεί ο "δικέφαλος" μια...τρελή υπεραξία. 

Αν αυτή θα είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον Σαββίδη ("δεν θα πουλήσουμε λιγότερα από ο τι έδωσε ο Ολυμπιακός τον Ρέτσο") ή στο τέλος συμβιβαστούν με πρόταση που θα έρθει και θα είναι στα 15 με 16 εκατ. συν μπόνους θα σας γελάσω. Κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως αφού γερό να είναι το παλικάρι σίγουρα θα πάνε προσφορές με 8ψηφια νούμερα το καλοκαίρι στην Τούμπα κι από σημαντικά κλάμπ, για τον Τζόλη.


sportdog.gr, Ευάγγελος Μίχος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.