Ads Top

O «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για το κέντρο!


Τα...δίνει όλα ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο μπαμ με τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς - Όλα τα δεδομένα!
Μετά την απόκτηση του Κρμέντσικ ο «Δικέφαλος» βάζει πλώρη για τον 25χρονο Κροάτη!


Καθώς ο ΠΑΟΚ κάλυψε το κενό του στην επίθεση με τον Μίκαελ Κρμέντσικ της Μπριζ, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα χαφ.

Τις τελευταίες μέρες το όνομα που ακούγεται περισσότερο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτό του Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Την περίπτωσή του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την εξετάζουν πολύ σοβαρά και όπως φαίνεται είναι στην κορυφή της λίστας τους.

Ο 25χρονος χαφ ανήκει στη Μπενφίκα αλλά τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ, έχοντας πέρσι σημαντικό ρόλο στην επάνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία με 43 ματς, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ως εκ τούτου, όπως γράφει το sdna.gr, η απόφαση της Γουέστ Μπρομ να τον διατηρήσει και φέτος στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού, ελήφθη εύκολα, αν και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο ίδιος δεδομένου πως έχει καταγράψει 11 εμφανίσεις στην Premier League (σ.σ. μόλις πέντε ως βασικός, χωρίς γκολ και ασίστ). Σημαντική παράμετρος στην υπόθεση Κροβίνοβιτς παίζει και η αποχώρηση του συμπατριώτη του, Σλάβεν Μπίλιτς, από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του και είναι η πρώτη προτεραιότητά του να μπορέσει να φέρει δανεικό τον Κροβίνοβιτς από την Μπενφίκα, με την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να λύσει τα χέρια του Γκαρσία και να προσθέσει μια σημαντική πινελιά ποιότητας στον άξονα με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.