Ads Top

Fanatik: «Πιο απελευθερωμένος ο Πέλκας στη Φενέρ, μεγάλη η πίεση στον ΠΑΟΚ»


Η τουρκική ιστοσελίδα αποθεώνει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο ντέρμπι με την Αλάνιασπορ.


Ο Δημήτρης Πέλκας βρήκε δίχτυα στο πρόσφατο 2-1 της Φενερμπαχτσέ επί της Αλανιασπόρ και ο Χακάν Ατεσλέρ της Fanatik δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως «ο Πέλκας είναι ίσως μία από τις πιο αποδοτικές μεταγραφές. Δε μιλάει στον διαιτητή, δεν προκαλεί εντάσεις. Ξεκίνησε από τα δεξιά, συνεχίζει ως δεκάρι. Το πρόσωπό του είναι χαμογελαστό και θετικό.

Στο ματς με την Κασίμπασα (σ.σ. 3-0 η Φενέρ), η ασίστ που έβγαλε στον Τιάμ ήταν κάτι παραπάνω από μία απλή ασίστ.

Το γκολ που έβαλε με την Αλάνιασπορ μπορεί να δείχνει απλό, αλλά ήταν μεγάλη υπόθεση να είναι σε ετοιμότητα. Εάν αργούσε ένα δευτερόλεπτο, ο αμυντικός θα τον προλάβαινε, ο Πέλκας το ήξερε αυτό.

Άνθρωποι που ξέρω από την Ελλάδα υποστηρίζουν πως έπαιζε υπό μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ, όμως ηρέμησε και απελευθερώθηκε στη Φενερμπαχτσέ, η οποία πρέπει να τον προσέξει.

Δεν πιστεύω ότι θα μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, φαίνεται πως θα πάρει μεταγραφή και θα αποχωρήσει νωρίτερα. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα τον πουλούσε εάν δεν έληγε το συμβόλαιό του».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει φέτος έξι γκολ και τέσσερις συμμετοχές με τα «καναρίνια», τα οποία βρίσκονται στο -2 από την κορυφή της Super Lig.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.