Ads Top

«Μέγα κάζο» με Νταντσένκο, δεν έρχεται στην ΑΕΚ!


Μένει στην Ούφα ο Όλεγκ Νταντσένκο - Αδιανόητο μεταγραφικό κάζο για την Ένωση με έναν «κλεισμένο» παίκτη που θα έρχοταν σήμερα στην Αθήνα!
Πλήγμα για την ΑΕΚ, καθώς ο Όλεγκ Νταντσένκο δεν θα έρθει τελικά από την Ρούμπιν Καζάν και θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα.



Ένα ακόμη «πλήγμα» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την ΑΕΚ. Αν και η συμφωνία με τη Ρούμπιν Καζάν για την απόκτηση του Όλεγκ Νταντσένκο με τη μορφή δανεισμού έμοιαζε δεδομένη και χθες είχε γίνει γνωστό πως θα ερχόταν σήμερα στην Αθήνα, τελικά ο Ουκρανός δεξιός μπακ θα συνεχίσει να παίζει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της σεζόν.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν (όπου και ανήκει ο παίκτης), Ρουστέμ Σαϊμάνοφ. «Ο Νταντσένκο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της περιόδου», ανέφερε.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η ΑΕΚ θα έχει 5-6 μέρες για να καλύψει το βασικό της κενό στη θέση του δεξιού μπακ, όπου έχει απομείνει μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την περιθωριοποίηση των Παουλίνιο και Βασιλαντωνόπουλου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.