Ads Top

Παναθηναϊκός: Νέες εργασίες στον χλοοτάπητα της Λεωφόρου!



Στη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνουν νέες εργασίες στον χλοοτάπητα της Λεωφόρου ούτως ώστε να βελτιωθεί και να μην έχει την εικόνα χωραφιού που είχε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.



Η εικόνα του χλοοτάπητα της Λεωφόρου στο ματς της Κυριακής (3/1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα δεν ήταν καθόλου καλή, σε αρκετά σημεία το γήπεδο έμοιαζε σαν "χωράφι".

Το πρόβλημα μπορεί να μην ήταν κοντά στους πάγκους όπως είχε συμβεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά λίγα μέτρα ποιο μέσα αλλά και πάλι η εικόνα που παρουσίαζε ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακή.

Αυτό γιατί ο χλοοτάπητας δεν είχε δέσει καλά, δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να δέσει μεταξύ του και όπως μπορούσε να παρατηρήσει κανείς πάνω στα "δεσίματα" υπήρχε το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όπως ενημέρωσε και ο Παναθηναϊκός εντός της εβδομάδας θα γίνει νέα αλλαγή μέρους του χλοοτάπητα στη Λεωφόρο, ο οποίος θα τοποθετηθεί στον άξονα πάνω στον οποίο έγιναν τα αποστραγγιστικά. Μετά το ματς με την ΑΕΛ θα συνεχιστούν οι εργασίες με μια αλλαγή στο αριστερό μέρος στην πλευρά της οδού Τσόχα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.