Ads Top

«Έκοψε» μεταγραφή ο Ιβάν Σαββίδης!


Μετά τον Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά και σε νέα πώληση στη Φενέρ του Πέλκα - Τι πρόταση έφτασε και για ποιον!

Κάτι η τρομερή σχέση του ιδιοκτήτη της Rogon με τον πρόεδρο της Φενέρ Αλί Κότς, κάτι η μεταγραφή Πέλκα που άμεσα τους βγήκε χρυσός και κάτι η διαχρονική σχέση Μπουλούτ - Κουτσολιάκου, αποτέλεσαν την... τριλογία του γιατί η τουρκική ομάδα θα "ψώνιζε" ξανά στόπερ από το πελατολόγιο της γερμανικής εταιρίας μάνατζερ. 



Προσπάθησε, είναι αλήθεια, ο Πολ μέσω βασικά Ρέμπε (και λίγο...Γκοντσάρεβα), να πέσουν οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ  στα μισά και πιο κάτω του μπαι άουτ που έχει ο Μιχαηλίδης, έτσι ώστε να έστελνε κι αυτόν στην Κωνστατινούπολη, ο Σαββίδης όμως, ήταν ανένδοτος. Έτσι πήγαν στον... Ούγγρο Μιχαηλίδη, δηλαδή στον Ατίλα Σαλάι, που ήρθε και φθηνότερα στην Φενέρ.

Ο 22χρονος διεθνής Ούγγρος που αγωνιζόταν στον Απόλλων Λεμεσού και αγοράστηκε αντί 2 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, είναι "ομόσταβλός" με τον Μιχαηλίδη αλλά και τον Πέλκα. Ο "δικέφαλος" ουσιαστικά αρνήθηκε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ που θα μπορούσε να εισπράξει για τον Μιχαηλίδη, γιατί παραπάνω ούτε... ευρώ δεν έδινε η Φενέρ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο για την αγορά νεαρού ταλαντούχου αριστερού στόπερ...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.