Ads Top

«Φούντωσαν» τα σενάρια για Ολυμπιακό - Σωκράτη!


Έντονη φημολογία για Σωκράτη και Ολυμπιακό - Τι γράφουν στην Αγγλία, τι συμβόλαιο του χει προτείνει ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι έχει μία καλή επαφή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Άλλωστε το είχε σχολιάσει και ο Κώστας Καραπαπάς.



Τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός εκτιμά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως και ο παίκτης το ίδιο από την πλευρά του για την ομάδα.
 
Διαψεύδοντας βέβαια τότε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ότι υπάρχει πρόταση από πλευράς «ερυθρόλευκων» προς τον παίκτη για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα όμως από τη στιγμή που έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Άρσεναλ, τα σενάρια στην Αγγλία έχουν αρχίσει και… φουντώνουν αρκετά!

Οι Άγγλοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει ανέβει αρκετά ανάμεσα στις ομάδες που τον διεκδικούν. Μάλιστα γράφουν και για συμβόλαιο 3 χρόνων με 1 εκατομμύριο ευρώ, ετήσιες απολαβές, συν τα μπόνους που θα υπάρχουν.

Πάντως είναι μία περίπτωση η οποία δεν αφήνει τον Ολυμπιακό αδιάφορο. Διότι μιλάμε για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και διαθέτει τεράστια εμπειρία. Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο και ο Παπασταθόπουλος δεν θα μπορούσε να αφήνει αδιάφορη καμία ελληνική ομάδα. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να φτάσει στα νούμερα αυτά.

Από την άλλη όμως παραμένει μία δύσκολη περίπτωση για τους Πειραιώτες, διότι αυτό το οποίο έχει βγει προς τα έξω από πλευράς του παίκτη, είναι ότι θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Πρόθεσή του είναι να παραμείνει σε κάποιο πρωτάθλημα Ευρώπης.

Βέβαια αν δεν βρει κάτι το οποίο τον καλύπτει αναφορικά με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει ο ίδιος, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να γίνει. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζει στην Ευρώπη και πάντα κυνηγά το κάτι παραπάνω…

Επίσης να σημειωθεί πως από τα όσα αναφέρουν όλο αυτό το διάστημα οι Άγγλοι και όχι μόνο, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Τζένοα, Μπέτις και Φενέρμπαχτσε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.